Fetast matchtröja: Grupp F

Tidigare grupper och gruppsegrare:

Grupp A – Egypten
Grupp B – Spanien
Grupp C – Frankrike
Grupp D – Delad förstaplats: Argentina & Nigeria
Grupp E – Brasilien

Wow, i den här gruppen fanns det hela TRE lag som hade kunnat kamma hem gruppsegern.

Här är Grupp F:

Tyskland, Mexiko, Sverige och Sydkorea

Tyskland

Kommentar: Om man säger så här: Jag skäms inte direkt över att bära den här tröjan på söndag OM MAN SÄGER SÅ. En av turneringens snyggaste tröjor, utan tvekan! (Jag, färgad? Inte alls.) Toksnyggt att ha siffran under höger bröst.
Betyg: 5/5.

Mexiko

Kommentar: Oj, men wow! Det här hade jag inte väntat mig. Riktigt snygg tröja. Den enda nackdelen är kanske att färgen inte sticker ut mot gränset på planen så mycket som jag skulle önska. Om man nu ska vara petig…
Betyg: 4,5/5.

Sverige

Kommentar: Jag VILL så gärna ge fem poäng och ÄLSKA denna tröja. Och den är snygg, ännu snyggare i IRL. Men håll med om att den är lite, lite tråkig? Typsnittet älskar jag, emblemet med, kragen och ränderna. Men jag kan inte ge den en hel femma and it breaks my heart (…). Bonuskommentar: tidigare avskydde jag det gula och undrade varför vi spelade i mörkblått som hemmaställ. Men nu börjar jag faktiskt gilla det gula. Vad tycker ni?
Betyg: 4,5/5.

Sydkorea

Kommentar: Tråkigaste hittills MEN supergullig kille och bild så tröstpoäng enbart därav. :))
Betyg: 1/5.

Vinnare grupp F:

Tyskland – tätt följt av både Mexiko och Sverige!

Håller ni med? Eller är jag helt ute och cyklar? Kommentera gärna!

Share:

1 kommentar

  1. Mami
    06/14/2018 / 08:10

    Håller fullständigt med dig! I den här gruppen har vi förstås vinnaren.

    Den tyska tröjan är väldigt fin. Den svenska gula tröjan gillar jag också. Likaså den mexikanska. Man kan förstås få svårt att se mexikanerna i det gröna gräset. Men man kan ju isåfall hoppas på att ryssarna glömt att vattna gräset…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.