Fetast matchtröja: Grupp D

Tidigare grupper och gruppsegrare:

Grupp A – Egypten
Grupp B – Spanien
Grupp C – Frankrike

Låt oss ta en titt på grupp D, även kallad Dödens grupp.

 

Här är Grupp D:

Argentina, Kroatien, Island och Nigeria.

Argentina

Kommentar: Ja, är det någon tröja man känner igen så är det (många men framförallt) Argentinas. I år har man designat tröjan med de klassiska ljusblåa och vita ränderna men också adderat mörkblåa ränder på axlarna. En design som ska symbolisera att ungdom möter erfarenhet. Vad jag tycker? Snygg, men inte överraskande.
Betyg: 4/5.

Kroatien

Kommentar: Klassisk design med rödvita rutor inspirerade av landets första officiella landskamp som självständig nation. Egentligen inga konstigheter, varken bu eller bä. Typisk mittenpuck på Kroaterna.
Betyg: 3/5.

Island

Kommentar: Ok, så Island spelar sin första VM-turnering någonsin men ger det laget rätt att spela i så fula tröjor? Ja, nej – absolut inte. Det HADE ju kunnat bli bra! Blå bas, röda och vita ränder som kanske ska symbolisera lavasprut och så det där märket och Fyrir Island i nacken… Men nej. Hoppas laget spelar bättre än de kommer se ut!
Betyg: 2/5.

Nigeria

Kommentar: Oväntat, färgglatt och snyggt.
Övrig info: I februari gick Nike ut med ett nytt koncept med fokus på att göra fotbollskläder mer lättburna av fler. Den här färgglada designen lär synas i flera instaflöden och i streetstyle-bloggar i sommar!
Betyg: 4/5.

 

Vinnare grupp D:

Delad gruppseger mellan Argentina och Nigeria!

Håller ni med? Eller är jag helt ute och cyklar? Kommentera gärna!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.