Fetast matchtröja: Grupp C

Tidigare grupper och gruppsegrare:

Grupp A – Egypten
Grupp B – Spanien

I grupp C finns det hela tre aspiranter till att ta hem gruppsegern. KUL! Jag delar även ut första femman (!) i det här inlägget. Håller ni med?

 

Här är Grupp C:

Frankrike, Peru, Danmark och Australien

Frankrike

Kommentar: Jag älskar ju blått och tycker det är en riktigt fräsch färg till det gröna gräset. Vi ser det inte framifrån mer än lite grann, men i nacken finns Frankrikes flagga som sträcker sig några centimeter ner över ryggraden. Att det är en knapp i kragen gör tröjan till en vinnare, enligt mig!
Betyg: 5/5.

Peru

 

Kommentar: Nä… Ganska tråkig va? Peru är faktiskt det enda laget i detta VM som har Umbro som sponsor. Kanske är det nyheten om att Peru kommer gå över till sponsorn Marathon som gjorde att designen blev så trist. Hur som helst så är det här sista gången de samarbetar med Umbro och personligen tycker jag att det var lika bra.
Betyg: 1/5.

Danmark

Kommentar: Jag gillar verkligen Danmarks tröja! Men vad är grejen med att typ 50% av alla lag har röda tröjor? Handlar det om att rött är en krigarfärg, eller är det någon fotbollshistorik jag inte känner till? Hur som helst så tycker jag den här är riktigt snygg, jag gillar det “halvgömda” X:et på framsidan och de vita märkena på axlarna.
Övrig info: Precis som Peru är Danmark också ensamma om sin sponsor, men i det här fallet är det Hummel som har tagit hand om matchstället.
Betyg: 4/5.

Australien

 

Kommentar: Det här var något nytt! Jag gillar ju färg och design som knyter an till nationen. Är det något Australiens tröja gör så är det just det. De är uppe och nosar på en femma, men saknar något…
Betyg: 4,5/5

 

Vinnare grupp C:

Frankrike – tätt följt av Australien!

Håller ni med? Eller är jag helt ute och cyklar? Kommentera gärna!

Share:

2 Kommentarer

 1. Mami
  06/04/2018 / 11:02

  Kort kommentar:
  Frankrikes och Danmarks tröja = snygga som tusan!
  Australiens tröja = not so snygg…
  Perus tröja = even more not so snygg…

  :)

  Kram kram

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   06/04/2018 / 16:15

   Kul mami :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.