Skönhetsfavorit #2: Favoriter i badrumshyllan

Månadens skönhetsfavoriter håller vad de lovar och i hyllan har jag tre nya favoriter. Stylingcreme från Björn Axéns nya serie är perfekt att krama in i håret när det är semitorrt och därefter föna det helt torrt. Jag använder den för att föna håret bakåt, som på den här bilden.

Schampot har jag precis börjat använda och jag använder hela Satin Oil-serien från Keune: schampo, balsam, hårinpackning, hårolja och balsamspray. Den här serien är helt otrolig. Jag kan dra fingrarna genom håret efter duschen utan att det tovar sig och det har jag aldrig kunnat göra tidigare.

Ansiktsmasken från Peter Thomas Roth är även den en stor favorit. Jag har den innan jag ska gå och lägga mig eller under en hel natt. Den återfuktar å det grövsta och jag som får finnar så lätt märker att de små blemmorna lägger sig efter en natt med denna i ansiktet.

Slutligen måste min all time high-favoritdoft få vara med även denna månad. Jag skulle vilja ha Byredos Gypsy Water som duschcreme, lotion och parfym varje dag. Synd att den är svindyr, annars hade jag badat i den.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.