Faux Fur från Filippa K

God morgon!

Igår innan vi gick och la oss var jag fortfarande hängig så jag tog beslutet att jobba hemifrån idag med. Ikväll ska Johanna och jag se Djurgården-Färjestad, illa timing men jag har varit förkyld på hockeymatcher tidigare, hehe.

Tänkte snabbt bara visa upp mitt senaste fynd: nytt tillskott i jackgarderoben! En faux fur-jacka från Filippa K i varmaste brandröd. Jag köpte den i Filippa K’s butik på Barkarby Outlet när de hade galen rea. Fick denna jacka till 50 % och passade även på att shoppa kostymbyxor till erbjudandet “3 för 2” vilket innebar att jag fick en halsduk i 100 % ull gratis. Älskar att göra klipp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.