Fars dag på Kaffeverket

farsdag-1Söndag och fars dag! 

Jag tog sovmorgon och mötte sedan upp pappa, Jannie och Carmen på Kaffeverket på St Eriksplan. Gav pappa blommor och pratade om allt möjligt på den relativt lilla tid vi åt lunch på. (Jag hade precis ätit frukost, därav den lilla smörgåsen, hehe.) Nästa helg ska vi fira Thanksgiving och nästan hela familjen ska närvara. Jag ser verkligen fram emot det eftersom det är sällan hela familjen är på samma plats eller ens samma land! Eugenia är i Asien just nu, men resten av gänget kommer. : )

När vi sa hej då tog jag en liten shoppingrunda innan jag körde ett cardio- och axelpass på gymmet. Imorgon är det vilodag så det var skönt att ta ut sig rejält. Kändes som att jag hade hur mycket energi som helst, en riktigt bra träningshelg med andra ord!
farsdag2

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.