Blekt hår och rosa toppar

– innehåller en annonslänk för Åhléns –
Loreal Wash Out,
finns här!

Igår var första dagen sedan vi kom tillbaka från Malaysia som jag vaknade och kände mig någorlunda glad. Att jag inte har varit på topp den sista tiden har nog med fler saker att göra än enbart att semestern tog slut. Men det är så oerhört energikrävande att vara nere. Jag har kämpat varje dag med att försöka vända på myntet och se saker från en positiv synvinkel men den här gången har det varit svårt. Hur som helst så är jag glad över att det börjar kännas lite bättre nu.

I förrgår hittade jag förresten en ny hårfärg i hyllan. Efter resan har jag fått väldigt ljust hår, något jag inte är allt för bekväm i, och jag har flera gånger funderat på om jag ska lägga i en mörkblond toning bara för att få lite mer “substans” i det. Men istället fann jag en rosa tub. Off topic, men ändå; när jag blev singel hade jag ingen aning om vem jag var. Eller vad jag ville. Det är ju lätt att det blir så, när man inte längre är med en person som man har vuxit tillsammans med i fem år. Hur som helst så hade jag en längtan efter att bara vara lite… spontan och “freaky”. Och det kan man väl säga att jag var från tid till tid, hehe. Just rosablekt hår hade jag som en återkommande längtan men det blev aldrig av. Sen gick tiden. Och nu är jag här.

MED ROSA HÅR! Eller toppar, åtminstone. Som tvättas ur efter 2-3 tvättar. Det är ungefär den nivå av “freaky” jag klarar av utan att känna mig obekväm, men jag älskar det. Det bästa? Det finns massor av färger! Nästa gång ska jag testa Peach!

Läs också: Guide: färga ombre hemma!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.