Fantastisk respons från ER!

Åh jag blir så himla glad och varm i hjärtat av responsen på mitt och Joakims initiativ att hjälpa till och samla in julklappar till barnen som Robert kommer att öppna upp sitt hem för. Och Robert, vilken hjälte! Utan honom hade det inte ens blivit av. Det här kommer inte att förändra allt, men vi kan göra skillnad. Det gäller att börja någonstans. Och det är så enkelt…

Jag kommer att nämna alla som bidrar här i bloggen (om du inte önskar att vara anonym, såklart!) och berätta vad pengarna har gått till. Inga hemligheter.

Om ni undrar vad det är jag talar om kan ni läsa mitt första inlägg om detta här : )julklappar-2julklappar kommentar

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.