Familjehelg & andra veckans löpresultat

I söndags ställde vi klockan tidigt efter en något sen lördagskväll med lite sangria och sommarhäng på balkongen, hehe. Den här helgen har varit helt underbar med så höga temperaturer och rejäl sommarkänsla.

Vi hade planerat att tillbringa dagen hos Jockes föräldrar ute i Brottby men först hade jag veckans sista löppass att klara av. Vid lunch, när vi var klara, åkte vi ut tillsammans med Jockes bror och hans fästmö och så stannade vi till sen kväll. Badade i poolen, solade, läste tidningar och tog det lugnt. Jag har t o m fått lite bränna (med betoning på lite)!

Veckans löppass har gått riktigt bra. Jag ökar sakta; i söndags sprang jag 2-3 minuter (istället för 2 minuter) och gick 45-60 sek (istället för 60 sek). Springer lite snabbare än jag har gjort tidigare men vågar inte springa snabbt än eftersom jag är rädd att jag sliter på ljumskarna då. Den här veckan har jag haft som mål att under varje löppass springa 4 km och nästa vecka ökar jag till 5 km per pass men behåller intervallerna. Det är så förbannat kul att springa när jag inte har ont!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.