Expressen Live, bröllopsoutfit och födelsedagsfirande

expressenlive2God morgon vänner!

Imorse ringde alarmet vid 5 då min temporära sambo Kajsa skulle upp för att sitta i Expressen Lives OS-studio (!). Varje dag mellan 8-10 sänder de webb-tv, passa på att njuta av morgonkaffet till deras OS-snack. :)

Jag somnade om och nu ligger jag i sängen med frukost och tittar på henne. Så himla stolt. Vettetusan om jag hade vågat sitta i en livestudio under mitt första tv-framträdande.

Om ett litet tag ska jag bege mig mot gymmet och köra ett styrkepass. Därefter väntar lunch och shopping med mamma och lillebror. Vi alla behöver något fint (nytt) att bära nästa lördag när Matilda gifter sig så det är hög tid att vi hittar något nu… Och ikväll står födelsedagsfirande på schemat. Känns som en peppig lördag!
expressenlive1
Och ja, jag gillar många kuddar. ;)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.