Examensfest för Johanna på Bro Hof Slott

Vänner, familj, släkt, kollegor, studiekompisar och hundar (!). Igår firade vi Johannas juristexamen ute på Bro Hof Slott i härligt sensommarväder. Hon var så jäkla söt, som en rosa bakelse. Och jag blev påmind om att jag måste ha en knälång kjol! Nu! Bums!

Johanna tog emot oss ute på verandan och där minglade vi medan gästerna droppade in. Fotade, pratade jobb, lägenhetsköp och utbildning. Blir ju lätt så och inte mig emot, det är ju aktuellt inte minst för min del! Johanna och hennes kille Sebbe har precis flyttat in i en lägenhet på Östermalm och de håller på att göra en mindre renovering innan de ska flytta in. Jag ska ju sälja min lägenhet och ett annat par funderar på om de ska köpa ihop eller hyra ut den enas… Och så vidare. Lägenheter och boende i Stockholm är alltid aktuellt, haha!

Någon timme senare gick vi upp till Spegelsalen där vi åt lunch och drack vin.

Innan tårtan bars ut var vi ett litet gäng som sprang ner på terrassen igen och fotade lite. :)

Hur fin var inte tårtan?! En lagbok! Haha!

Innan jag åkte hem var jag tvungen att besöka damernas – och det är ett bloggcrime att inte ta en spegelbild när den är så fin som den är på Bro Hof. ;)

Tack för en underbar söndagseftermiddag Johanna och grattis till din examen! ♡

Relaterade inlägg om examensfester:

Min examensfest: champagnebrunch och dagsfest

Fredag i Oslo: löpträning, examensfirande och spöregn

Share:

2 Kommentarer

 1. Miranda
  08/29/2017 / 21:41

  Snälla snälla snälla snälla, vart kommer hennes outfit ifrån??? Jag döööör verkligen!! Vill ha, får jag tag på allt nu? Fråga henne snälla!! Kram

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   08/29/2017 / 21:47

   Hej Miranda! Hon svarar: Kjol från Ida Sjöstedt, blus från VILA och skor från Dune London. KRAM! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.