Ett trist styrkepass och benböj med en rygg som numera håller

gym1

Tja kompisar!

Efter jobbet drog jag till gymmet där jag var tidig och lyckligtvis hann få en av tre (!) racks som annars alltid är upptagna.

Har varit trött hela dagen men ändå varit jävligt produktiv på jobbet, älskar när såna dagar kommer. Inte att vara trött såklart, men när artiklarna i princip skriver sig själva…

Tröttheten gjorde att jag inte alls var sugen på att träna, inte ens när jag tänkte att jag skulle träna något roligt. Det center jag tränar på när jag sover hos J är inte jättemotiverande och om jag är opepp behöver jag känna att det är kul. Det gjorde jag inte idag, men såna dagar får man ha med! Träning är lite som att borsta tänderna, det är bara att göra det eftersom kroppen mår bra av det. Typ. ; )

Så här såg passet ut:

6 set benböj (utan känningar i ryggen, GRYMT!)

4 raka marklyft

2 set utfallssteg bak

4 set/ben bakåtspark i cable

5 set leg curl

Magövningar + foamroller

Ett klart godkänt pass med tanke på omständigheterna.
gym2

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.