Ett stycke tillbakablick innan en hektisk lördag

jesper-thowe

Idag är det massvis som ska hinna med – och det kommer såklart att gå hur bra som helst! Det gäller bara att vara vaken och att hålla humöret uppe.

Tittar tillbaka ett år till när brorsan, jag, mormor & mamma satt på Norr Mälarstrand och drack mimosas i solen. Så härlig dag.
blommor thowe-jesper

Förstår ni hur mycket jag älskar den där sparven? (Och hatar ibland. Men det kan jag bara göra för att jag hyser så mycket kärlek för honom.)prosecco jesper-oragnerietNä, dags att sätta igång:

Löpning, rensa garageuppfarten (från glas, så bilen går att köra hehe), lyfta in säng och bråte i bilen, köra till tippen, åka till stan och möta upp Andreas, hämta hem en soffa, köpa flyttkartonger, lasta ur soffa och kartonger, åka till lägenheten och packa ur förrådet, lämna det hos Eddie, åka hem och kanske äta något (!?) och därefter rensa befintliga flyttkartonger och fylla nya som är 100% säkra att ta med till nya lägenheten.

Let’s do this.

 

Share:

1 kommentar

  1. Sofia
    05/28/2016 / 23:45

    Hej Thowe! Du skrev i en lista för någon vecka sedan att du inte gillar dryga killar typ “man är ju inte 15 och går igång på fuckboys längre”, kan du inte utveckla det? Själv lyckas jag bara falla för såna haha. Orkar inte träffa en kille som ändå inte är seriös… Kram och tack för en fin blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *