Ett stycke nytt kök

kök superfrontJag har kikat lite på köksinspiration på Pinterest och om man inte vill lägga 100 000 kr och uppåt på ett helt nytt kök så går det att göra ett riktigt snyggt ansiktslyft för en bråkdel av priset. Superfront är företaget bakom designen ovan och jag dras till båda.

Den vänstra gillar jag för att det är helvitt. Bor man litet är det, enligt mig, snyggast. Det öppnar upp på ett helt annat sätt. Eftersom ugnen och fläkten är i stål så kanske inte guldhandtag hade passat så bra, därför är jag glad över att kopparnyansen matchar. Samtidigt tänker jag på när man öppnar luckor med fingrar om som inte är helt rena, typ när man har lite ägg/köttfärs/salladsdressing på under matlagningen – hur fräscha är handtagen efter ett par månader? Hmm, tål att tänkas på.

Den högra gillar jag av flera anledningar. Det är olika utföranden på luckorna, det är en blandare i guld, spisen är snygg och väggen bakom är i marmor. Undrar om det går att fuska sig till marmorväggen på något sätt? Inte så kul att skvätta rödvin eller något annat färgglatt som aldrig försvinner… Kan man ha en glasskiva och marmor bakom? Tål att tänkas på – otroligt snyggt är det i alla fall!

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.