Ett stycke ledig fredag och balkonghäng

I fredags var jag ledig och det var precis så underbart som man kan föreställa sig att det är när sommaren knackar på och livets känns lite extra härligt.

Efter frisörbesöket sprang jag runt på stan för att shoppa saker till lägenheten. Bland annat balkongmöbler! Ni kan ju tänka er hur det såg ut när jag försökte baxa med mig två stolar och ett bord på Östermalms torg. Därefter ägnade jag typ 3-4 timmar åt att tömma alla kartonger, göra i ordning balkongen, städa och göra fint.

När jag var klar med allt kom min vän Christoffer förbi för att hjälpa mig med en lampa. Han har nämligen det jag saknar: 1. en stege 2. verktyg 3. kunskapen. Hehe. Då hade jag förberett detta:

balkong5 balkong3

Hur fint blev det inte?! Älskar min balkong. <3balkong 8 balkong 7 balkong 9

Så jag bjöd på lite plock till middag, han hjälpte mig med lampan och så snackade vi om livet över en flaska rosé efteråt. Råkade visst öppna en flaska champagne också men så får man väl göra en fredag i livet.

balkong 11 balkong1 balkong2

Share:

2 Kommentarer

  1. Stephanie
    06/06/2016 / 00:07

    Åh vad fint du har det!!! <3 Får man fråga vart du har köpt balkongmöblerna? Är bordet 60 cm i diameter? Är nämligen på jakt efter möbler till min balkong men har inte hittat några som jag tror skulle passa:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.