Ett stycke blånagel, pressbud och middag med syrran

Tjena gänget!

Ja, jävlar vilken rolig dag! Under förmiddagen lirade vi boll i Eriksdalshallen och herregud vad jag har saknat att spela lagsport. Hade nog konstant hög puls och svettades så det stod härliga till, men det är ju precis så man ska starta en dag. Älskar det.

Vi lirade i 1,5 timme-ish innan det var dags för avslutande straffläggning och därefter en välbehövlig dusch. Har ju inga fotbollsskor så jag körde i mina gympjux istället. Vred om foten i en vändning (skön…t) och sköt tåpajar till den grad att jag nu har en blånagel och en pulserande jävla tå som har fått mig att halta resten av dagen. Lägg till träningsvärk från helgen, en stel rygg tack vare alla vändningar och ett ordentligt konditionspass och ni har en jävligt mör och glad innehållsproducent, haha. Men det är lycka. Så länge man vinner (för det gjorde vi…. visst?) är smärta ingenting.

fotboll-dc-ip

Väl tillbaka på kontoret hade jag fått två bud, det ena var från Explorer Vodka som skickade flaskpost där de berättade om sin nya flaska som numera är PET och inte glas:

explorer-vodka

… och det andra var från Carlsberg, men vad det innehöll och varför det skickades kan jag inte berätta förrän det ligger en artikel uppe på en av våra sajter :)

*

Efter jobbet träffade jag min styvsyster Matilda över en middag och pratade om exakt allt möjligt. Hon har nämligen börjat jobba tio minuter från mina föräldrar – hur bra? Eftersom hon då jobbar på “rätt sida” av stan kan vi ses betydligt oftare än tidigare. ;)

*

Ligger i sängen och känner hur halva foten är alldeles varm och provocerande pulserande. Lär ju gå bra att få ner foten i en sko imorgon… Nåväl. God natt på er!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.