Ett påskdygn hos farfar

farfar17

I lördags morse blev Jesper och jag hämtade av p & j för att sedan åka vidare till Ljusdal där vi skulle överraska vår farfar. Vädret var grått, regnigt och så himla mars.

farfar16Men innan vi for norrut stannade vi först hos ena syrran Eugenia som bor i en superfin liten lägenhet i Uppsala där hon studerar. Medan vi väntade i trapphuset knäppte andra syrran Carmen den här bilden.

farfar18Sen var vi iväg! Nelson var såklart också med bland all packning. Han trampade runt och kunde inte riktigt bestämma sig för vart han ville ligga, inte det mest trafiksäkra men nåväl.

farfar19

Jag fick det här meddelandet på Twitter som jag blev så himla glad över. Ni vet, typsnitt osv. <3

farfar1

Sen kom vi fram till farfar och när han öppnade dörren stod vi där och sjöng. Han blev så himla glad och det var härligt att se. Han fyller 80 i veckan som kommer och hade egentligen tänkt komma ner till Stockholm under påsken men en operation hindrade honom. Så vi åkte dit istället<3 Som alltid när man besöker farfar var det dags för kaffe och kaka.

farfar20Och så skrattade vi gott och Snapchats filter!

farfar2

På kvällen hade vi bokat bord på ett värdshus där det serverades påskbuffé. Vi hade den tidiga sittningen och vill ni ha ett bra preventivmedel kan ni välja just den tiden för middag. Överenergiska barn ö v e r a l l t, hehe. God mat och härligt sällskap var det i alla fall!

farfar3

När vi kom hem var vi så himla trötta och jag var fortfarande lite förkyld så Lorenza & jag somnade runt 22:30. På morgonen efter dukade vi fram en frukost och en stor chokladtårta. Sedan tog vi fram alla presenter och höll upp ett varsitt papper med en varsin bokstav på som formade “FARFAR ÄR BÄST”. När samtliga var klara gick vi in i hans sovrum och sjöng Ja må han leva. Så glad han blev :’)

farfar4

Presentöppning!

farfar5 farfar6 farfar8Sedan åkte halva familjen till Järvzoo för att kika på djur och insupa lite fjälluft.

farfar11

Det var kallt men solen sken och vi fick se flera djur :’))

farfar9 farfar10 farfar12Järvzoo ligger precis vid Järvsöbacken. Vi var inte lite avundsjuka på de som åkte skidor…

farfar13Efter ett par timmar åkte vi hem och åt påskgodis innan vi hade bord bokat på ett steakhouse i närheten.

farfar14 farfar15En pepsi max och en quesadilla innan vi åkte hemåt i mörkret. Tror pappa snittade 140km/h hela vägen.

Härligt dygn tillsammans med familjen. <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.