Ett morgonpass på SATS

God morgon!

Vaknade redan vid 04:15 (på minuten) imorse av att Kajsa la armen i ansiktet på mig, hehe. Lyckades inte somna om helt men vaknade ändå till när mitt alarm ljöd vid 05:50. Imorse stod axlar och mage på schemat och jag lyckades få till ett riktigt bra pass. Kroppen har känts lite trött på sistone och den glädje jag känt inför träningspassen de senaste veckorna finns inte riktigt där på samma sätt. Men som jag nämnt tidigare är jag lite låg just nu, så det vore konstigt om det inte påverkade träningen.

Upplägget på passet såg ut som följande:
Axelpress med hantlar, 8 x 5
Militärpress med stång, 8 x 3
Sittande lyft åt sidan med hantlar, 10 x 4
Sittande lyft framåt med gummiband, 10 x 4
Stående axelrodd med stång, 8 x 3
Hög rodd i cable, 10 x 4
Sidodrag (mage) med hantel, 10 x 4/sida
Viktade crunches, 10 x 4
Avslutade med att rulla på en foamroller och stretch. Mina lår, höfter och ljumskar är så förbannat stela just nu. Har triggerpunkter precis överallt och det känns inte som att det spelar någon roll hur mycket jag stretchar, masserar och rullar. Musklerna drar ihop sig efter några timmar. Segt!

Nu måste jag packa väskan och springa till jobbet.

Puss!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.