Ett lyckat spinningpass, strålande sol & att bli inspirerad av sin pojkvän

Hallå godingar! Vilken underbar söndag!! Jag vaknade av mitt alarm vid 05:45 för att då väcka min kille som skulle upp fem minuter senare och bege sig till Norberg för att åka Engelbrektsloppet. Våra alarm skiljer sig lite åt; mitt är lugnt och lågt, hans är ett jäkla bilalarm haha. Jag får panik om jag vaknar av en hög signal! Vaknar liksom med hjärtklappning och studsar upp ur sängen. Nä fy – offrar mig hellre och ställer mitt eget alarm och väcker honom än vaknar av hans. ; )

Somnade om till 8 ungefär och gick då upp och jobbade lite medan jag åt frukost. Så himla härligt att gå upp tidigt och känna sig pigg och på glatt humör. Några timmar senare gick jag ner till gymmet och körde en timmes cykel som gick SÅ JÄKLA BRA. Jag pinar mig oftast igenom cykelpassen, tycker inte alls att det är särskilt kul men det är en väldigt bra konditionsform (speciellt eftersom jag inte får löpträna just nu). Kroppen kändes stark, “hel” och utvilad. En utmärkt kombination. Den bästa, kanske till och med. Körde lite triceps, mage och foamroller efter passet.

(Instanamnet för Sommarformen som jag haft sedan förra året :))

Nu ska jag hoppa in i duschen, sprang förbi ICA och handlade lite mat på vägen hem. Solen skiner och det är en klarblå himmel denna söndag så jag ska skynda mig med att göra klart jobbet och sedan ta en promenad. Kanske köpa med mig semlor hem?

Jag googlade upp hur man kan följa en åkare live så jag har suttit och kikat på hur det går för Jocke, tycker han är så jäkla duktig som stakar hela loppet på 6 mil. Vet ju att folk kan tycka att kärleksförklaring osv är lite cheesy men det skiter jag i :)) Är svinstolt över att han gör det här och att han utmanar sig så ofta. Det är en lyx att ha en pojkvän man blir inspirerad av. <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.