Ett läskande bud…

I veckan fick vi ett pressbud från Ramlösa med deras nyhet PearDrop, en smakkombination av päron och citrongräs. Jag blev glatt överraskad av smaken. Smakade fräscht, friskt och sött. Så pass sött att jag dubbelkollade att det inte var någon fruktjuice i (ja, jag är allvarlig.). Den påminner om Bonaqua men personligen tycker jag att Bonaqua smakar mer konstgjord. En hit, bra jobbat Ramlösa! Den lanseras vecka 14, så om ett par veckor finns den att köpa i butik.

*

Fredag! Så härligt! Imorse var jag på gymmet och tränade löpning. Tänkte att jag kanske inte enbart borde fokusera på löpningen såhär intensivt i början (tre dagar i rad…) med tanke på att jag inte har sprungit så mycket den senaste tiden. Ryggen har ju satt stopp för det. Så efter tjugo minuter tränade jag vidare på crosstrainern, skridskomaskinen och trappmaskinen. Korta intervaller som arbetade upp flåset rejält. Avslutade med några magövningar och en rejäl stretch och rull på foamroller.

Bra start på dagen :-)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *