Ett dygn i Sundsvall

Igår var det årets stressdag, hetsade sönder klassen och wks14 för att hinna göra min pecha kucha innan jag var tvungen att rusa till tåget vilket givetvis slutade med att när jag väl stod på “scen” så var jag så pass uppjagad att jag famlade med orden, tappade bort mig och lyckades göra en godkänd men inte absolut godkänd presentation. Sug.

Anledningen till att jag stressade sönder var en resa till Sundsvall där jag tillsammans med halva familjen skulle heja fram syrran i Gladiatorerna! Vi mötte farfar på hotellet, åkte fel (det är typ en klassisk sak att göra när vi är iväg på familjeresor, händer varje gång), hängde i arenan i 6,5 timme(!), HETSADE SÖNDER, åkte tillbaka till hotellet och sov i drygt 5 timmar innan det var dags för hotellfrukost och hemfärd. Sjukt kul i alla fall!

Jag är ju världens fan av Gladiatorerna, planerar liksom min helg runt fredagsavsnitten haha. Så givet att jag njöt!

gladiatorerna-2015 gladiatorerna-2015 gladiatorerna-2015

Som ni förstår får jag inte berätta hur det har gått utan ni måste vänta tills det sänds på tv om ett par månader (har hört rykten om mars 2015). Men oavsett vad som vill jag bara berätta hur otroligt stolt jag är över min syster tillika förebild. BÄST är hon!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.