Ett bra benpass och en kropp som faktiskt håller

thowe-benboj

God morgon vänner!

Så skönt med fredag, ett glädjerus sprider sig i hela kroppen. Mest känner jag: vila, sömn, relax. Igår efter jobbet mötte jag upp Joakim och körde ett benpass. Följde hans schema och körde nio (!) set benböj. Jag har blivit lite feg med just marklyft och benböj och vågar inte ta ut mig helt. Kör typ 3-5 set och nöjer mig med det, ökar i vikt någon vecka/två veckor senare och fokuserar rejält på teknik. Idag körde vi som sagt 9 set och jag körde 6 set på min högsta vikt. Heja mig! Det tar sig. Äntligen.

Ikväll har jag ingenting planerat. Har tänkt att jag kanske ska köra yoga på sats… eller gå och lämna blod som jag väntat allt för länge med att göra. Eller gå i butiker och shoppa något kul. Vi får se. Härligt med en fri fredag i alla fall!

Kram på er!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.