Ett benpass på ett överfullt gym

Inledde veckan med ett skönt träningspass på ett överfullt gym igår : ) Hade planerat antingen ett benpass eller ett ryggpass men det blev tillslut benen som fick jobba. J körde lägligt nog ben han med, så när han var klar med en av ställningarna kunde jag ta över stången och köra böj. Gött så!

Dessvärre strular mitt högra knä när jag kör benböj och det oroar mig lite grann. Det är samma knä som jag vred ur led 2014 och fick ont i för några månader sedan när jag återigen “vred om” det lite grann. Nu när jag kör benböj gör det ont, det känns på sidorna om knäskålen och på baksidan. Antingen är det något som har växt fel efter första skadan (troligtvis inte) eller så är ledbandet eller liknande uttöjda och behöver stabiliseras i form av lätt styrketräning. Jag kan ingenting om leder och sånt, men det känns troligt : ) Kommer hur som helst inte att stressa fram något utan fortsätta att träna smart och fokusera på låg vikt och fler repetitioner. Låta kroppen bli hel på riktigt.

Vid halv nio hade jag ett Skypemöte och sedan blev det en rejält sen middag. Lång måndag.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.