Eriks 30-årsfest

erik1

Ber om ursäkt för extremt dålig bildkvalité men det gick inte att få till bra ljus. Bättre än ingenting tänker jag.

Ni som följde mig på Snapchat igår fick verkligen hänga med på festen! Där heter jag Tolibella – adda mig!

Igår var det dags för årets fest – Erik fyllde 30 år och det skulle firas på Ulvsunda slott. Jag började att göra mig i ordning redan vid 13-tiden; men så är det också det som är det härliga. Ett litet glas bubbel och absolut ingen stress. Jag älskar det! Lockade håret, lyssnade på musik, la basen av sminket. Tog det lugnt. Applicerade maskara. Osv.

Vid tre fick vi skjuts till Dennis där vi var ett gäng vänner som drack bubbel innan det var dags att ta en Uber till slottet.

Där möttes vi av en välkomstdrink och ett femtiotal ståtliga festdeltagare där den ena var vackrare än den andra. Så trevligt och uppskattat att se så många så stiliga!

erik6Jag var lite osäker på om jag skulle ta med mig kameran eller inte men jag beslöt mig för att det är en modern klädkod och därmed ok ;-) Efter att kvällens toastmaster Martin höll välkomsttal fick vi sätta oss till bords. Det låg flera selfiesticks på borden som alla älskade (kanske de äldre gästerna lite mer än oss andra, hehe) – så roligt grepp på en fest!

erik5Eddie var min bordskavaljer för kvällen och framför oss hade vi vackra Caroline och Samuel.

erik8Och här är vi!

erik2Förrätten som var SÅ god. Halstrad pilgrimsmussla och blomkålspuré. Under middagen höll Eriks familj och några vänner tal för honom och jag satt med tårar i ögonen under hela “ceremonin”. Talen är min favoritdel under sådana här tillställningar. De är alltid så fulla av uppskattning och kärlek för kvällens huvudperson och jag tycker det är så härligt att bli inbjuden i människors minnen och djupa känslor. Erik är förvisso Eddies vän från början och jag känner inte hans familj men det spelar ingen roll. Jag blir alltid lika sentimental när det vankas tal.

erik3Till varmrätt minns jag inte riktigt vad det var, hehe. Tror det var kalv och en potatiskaka med kantareller. Båda rätterna var hur som helst väldigt goda.

erik7Kvällens toastmaster Martin gjorde ett utmärkt jobb.

Efter middagen blev vi ombedda att förflytta oss till en annan sal i ett par minuter medan personalen städade undan. Sedan var det dags för ROAST… Erik, Erik, Erik. Han är ett original. Tre vänner och hans syster roastade honom på scen och jag spelade in hela Linas roast – måste försöka ladda upp det på Youtube. Skrattade så tårarna sprutade.

erik11Hans syster lurades och satte istället på en film som han och hans familj hade förberett. Vi andra klappade högt i takt till “En jävel på kärlek” medan en film där hans familj dansade visades på duken.

erik10Så fint och härligt. Jag njöt verkligen av sittningen! Tack Erik och tack familjen Paulsson för en underbar start på kvällen.

erik9Sedan var det dags för tårta, kaffe och skönsång. Efter ett litet tag var vi välkomna in i stora salen igen där det visades ett bildspel på Eriks barndomsår innan en DJ klev in och satte igång dansgolvet.

Jag tror vi kom hem runt halv tre-tre efter att ha blivit hämtade av min bror. Herregud vilket storslaget firande – tusen tack för att jag fick vara en del av din stora dag Erik!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.