Enkel middag och kameratips!

middag-glutenfirHär är en middag jag åt några dagar innan lön. Eller om det var på löningsdagen mån tro? Hur som haver, det var rester från kylskåpet. Några bitar kyckling, frysta haricot verts, glutenfri pasta, stekta champinjoner och någon matsked turkisk yoghurt. Och kryddor såklart. Blanda allt ba. Superlätt!

Apropå haricot verts! Jag äter det dagligen i min matlåda och som frysta grönsaker kan de såklart bli mjuka och äckliga. Tricket är att bara steka (eller koka) de frysta grönsakerna en snabbis, bara så de förlorar lite vatten, och sedan lägga in grönsakerna i varsin låda. När du sedan värmer lunchlådan är grönsakerna krispiga och smakrika. Årets tråkigaste tips kanske men det är värdefullt! : )

Ser ni kameran? Det är en polaroidkamera som jag har fallit pladask för. Ska visa er kameran och bilder i helgen, kika in då! : )

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *