En vit bikini från Calzedonia

bikini vitNy bikini från italienska Calzedonia

I lördags var jag på Fältan för att ta hand om lite olika ärenden och så “råkade” jag springa in på Calzedonia som har en sjuk rea just nu. Fick hjälp av världens bästa expedit som guidade mig igenom den eviga bikinidjungeln och på en kvart hittade jag en drömbikini som fick följa med hem…

Bikinis är ju kanske inte alltid det roligaste plagget att testa men med hjälp av henne fick jag experthjälp för vad som fungerar till min kroppsform. Trosorna ser supersmå ut men de sitter perfekt – utan att ge lovehandles (som små bikinitrosor annars lätt gör, eh…).

Det bästa var ändå en trekantsbikini som till och med gav mina minituttar ett ordentligt lyft. Alltså – jag har aldrig haft en sån klyfta i en bikini. Den fick inte följa med hem, men det är ett tips till er som precis som jag har liten byst och vill få någon form av, eh, form i bikini.

Så tips! Spring in på Calzedonia i Fältöversten och passa på att fynda på deras rea. Det är värt det!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.