En vårig presslunch i Rosendals trädgård

Välkomstlemonad och en av tre rätter

Hej vänner!

Den här fredagen blev jag inte som jag hade hoppats på. Jag ligger i soffan och är förkyld, återigen. Har märkt att mitt immunförsvar ballar ur fullständigt om jag sover dåligt och går upp tidigt för att träna innan jobbet. Jag klarar mig på sex timmar sömn per natt, men inte om jag tränar hårt på morgonen. När jag gick tillbaka och letade efter anledningar till varför jag blivit förkyld tidigare har det här hänt flera gånger. Morgonträning i all ära men jag behöver gå och lägga mig tidigare om jag ska gå till gymmet innan jobbet.

Passar på att dela med mig av gårdagens presslunch som ICA och Jung Relations höll i under gårdagen. Vi var i Rosendals trädgårdDjurgården och vädret var precis lika härligt och skönt som förra året.

ICA berättade om säsongens nyheter, grilltrender och våra vanor. Sedan fick vi grillad lunch serverad i solskenet. Det är något visst med årets första grillning! Min favorit var den vegetariska miniburgaren med, tro det eller ej, ärtor. Jag älskar att det kommer fler vegetariska alternativ till kött. Det är alltid bra med valmöjligheter.

Till efterrätt serverades det gräddtårta med färska jordgubbar och efteråt tog vi en promenad tillbaka till kontoret för att njuta av solskenet. Kände mig betydligt mer produktiv när jag kom tillbaka till skrivbordet.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.