En vadslagning vi gjorde under första dejten

thowe-keps

FREDAG!

Huurrrraaaaa. Älskar fredagar! Idag ska jag träffa Amanda och äta lunch ute, har så himla mycket att prata med henne om. Har liksom haft flera olika funderingar under veckans gång och velat ringa men tänkt “Nej, jag sparar det till på fredag”. Hon kommer ju knappt få en syl i vädret, haha…

Och ikväll ska jag skämma bort J efter att jag förlorade en vadslagning vi gjorde innan sommaren. Tror till och med det var ett vad vi tog i hand på typ första dejten… Eller kan det ha varit andra? Men då spelade det ingen roll, ingen av oss hade väl en tanke på att vi skulle bli kära och seriösa efter ett par månader. Lätt att vara kaxig då. Det handlade i alla fall om att ett visst lag skulle klara en viss placering i Allsvenskan och jag hade HELT fel. Fan också. Så nu får jag stå mitt kast.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.