En uppfräschning till hösten med rabatt

autumn-inspoHösten är på ingång och det märks i de allt mer kalla vindarna och de mörka kvällarna. Trots att hösten är årets mysigaste årstid känner man sig inte lika snygg och fräsch efter att ha varit van vid en sommar full av återfuktad och solkysst hy, blekta slingor i håret och D-vitamin utan dess like. Utseendet är givetvis inte allt, men vi alla mår bättre om vi känner oss fräscha och inte lika glåmiga och grå som vanligt under vintern. ;-)

Mina bästa tips: 

♥ Brun utan sol! Maximal utdelning för lite jobb… Det vill säga; det krävs några minuters smörj innan sängdags för att vakna upp och känna sig hur fräsch som helst. Här!

♥ Massage! Boka in en massagetid på spa:t med en vän eller köp en härlig massageolja och skäm bort din kärlek. Drunkna i oxytocin och njut av lugna kvällar medan regnet öser ner utomhus. Här!

♥ Njut av ett långt bad eller en lång och varm dusch – med lyxiga tillbehör. Investera i en härlig duschtvål som löddrar rejält och en hårinpackning som vårdar håret. Här!

♥ Peela kroppen 1-2 gånger i veckan och återfukta, återfukta och återfukta! Under hösten blir vår hud torr så se till att ge huden det den behöver. Här!

yves-rocher

Jag såg att Yves Rocher har 30 % på hela sitt sortiment, använd bara koden FALL30! PUSS! <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.