En uppdatering kring hur livet är just nu

Jag trivs så himla bra i mitt korta hår – så bra att jag har bestämt mig för att klippa några centimeter till (!). Ska det va’, så ska det va’ ungefär. 

Det känns som att jag inte har hunnit blogga i realtid på ett tag, än mindre om livet i sig. Mest om opersonliga grejer och events typ. Färre känslor, tankar och funderingar.

Så, hur rullar livet? Lägenheten är ute till försäljning nu och de två visningar som varit inplanerade har precis gått av stapeln och i morgon ska min mäklare ha en privatvisning för en till spekulant. Det är nervöst. Jag har hela tiden sagt att jag har en stor fördel i att jag inte måste sälja lägenheten nu eftersom vi inte planerar att köpa nytt inom kort. Men så här några veckor senare har jag ändrat mig och jag vill sälja den nu. Jag orkar faktiskt inte lösa en till hyresgäst med allt vad det innebär och sedan göra om processen med försäljning. Jag vill avsluta den här perioden i mitt liv och bli sambo med J på riktigt. Jag har därför valt att gå ner i mitt “accepterat pris” men jag tänker inte gå minus på affären – där går gränsen. Kanske får vi till en försäljning innan helgen, hoppas på det!

Träningen är fortfarande varken kul eller inspirerande. Men jag går till gymmet ändå. Jag sover bättre, kroppen mår bra av träning (även om knoppen inte förstår det) och det är framförallt lättare att så småningom hitta tillbaka till gymmet om jag inte struntar i träningen fullt ut i två-tre veckor. Men jag avskyr det nästan varje gång jag är på gymmet, haha. Ovanligt för att vara mig. Att det tar så lång tid att hitta glädjen igen – men jag tror det har att göra med alla de förändringar jag är mitt uppe i just nu. Jag är så trött bara. Men jag är inte orolig, det får ta sin tid. Så länge jag inte struntar i att röra på mig helt.

För snart två år sedan, i början av 2016, skedde liknande saker. Jag började på ett nytt jobb, jag och mitt ex gjorde slut, vi sålde lägenheten och den kaotiska jakten på ett eget boende började. Förvisso tränade jag med Sommarformen då, men det var allt jag mäktade med. Och leta lägenhet. Men jag hade ett uppehåll från mina vänner, jag dejtade inte och jag hängde mest med mig själv och ibland med familjen. Orkade liksom inte prestera på alla plan.

Jag sa då att jag ska inte röra på mig (alltså förändra stora saker) på länge, men jag har lärt mig att jag fungerar så att en förändring sällan kommer ensam… Och i detta fall stämmer det. Så, livet skvalpar just nu och jag kan väl fastställa att 2017 inte blev så lugnt som jag trodde. Men det blev också bättre än jag trodde. :) Puss o god natt!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *