En underbar start på helgen!

fika-fredag1 thowe-fredag

FREDAG! Hej kompisar! Vilken underbar dag jag har haft! Imorse budade jag över en present till J’s jobb som en rolig start på kvällen. Kommer ett inlägg om det senare, för jag fick riktigt bra service av budfirman och då ska det uppmärksammas tycker jag. Åt lunch med Amanda och märkte verkligen hur mycket energi jag får av henne. <3

Hade en sån härlig känsla när jag gick från jobbet. Lyssnade på ny, grym musik och såg upp mot himlen som var fortfarande var relativt blå. Gick in på Östermalms Saluhall och kikade efter godsaker. Hamnade på Mellqvist där jag fick excellent service och en härlig komplimang. : )

Efter att ha handlat allt inför kvällen hämtade J upp mig på Nybrogatan och så åkte vi hemåt. Klockan är på tok för lite för att börja med kvällen så vi tar det lugnt i soffan framför en av två dokumentärer på SVT om presidentvalet. Och lite fika såklart… : )

Ha en underbar fredag, nu signar jag ut! Puss och kram!

fika-fredag2

Share:

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *