En underbar onsdag med pressevent på Grönan och aw vid Djurgårdsbron

I onsdags mötte jag upp Jocke utanför Gröna Lund för att gå på ett pressevent som Hendrick’s Gin och Gröna Lund hade bjudit in till. Jockes första pressevent, wow, haha.

Vädret var så himla fint! Gud så härligt. Anledningen till att vi hängde på event var för att Grönan lanserar Terrassen, en ny cocktailbar som ligger bakom Lustiga Huset. Utsikten är över Saltsjön och Skepparholmen – mycket fint!

Den andra drinken vi fick var en vuxen variant av Pimm’s. SÅ god! Jag kan ha lite svårt för gin, men dessa cocktails var riktigt, riktigt bra. Terrassen har även en snacks- och mellanrättersmeny som är komponerad för att passa till drinkarna. Kul att allt fler restauranger satsar på mellanrätter + cocktails istället för det klassiska varmrätter + vin!

Den andra drinken var alkoholfri och bestod av bland annat vitt och grönt te. Otroligt frisk och en riktig törstsläckare en varm dag som denna. Vi bjöds på en slice pizza till den.

Drink nummer tre var min favorit. En chilicocktail! Mums! Jag var faktiskt på toaletten när den lilla snackstallriken kom in, så jag är osäker på vad det var – men någon form av kött. Den fick Jocke. :)

När eventet var slut var klockan strax före halv sex och vi hade bokat en aw med min bror. Vi gick i solen till Djurgårdsbron där han satt och väntade och så bestämde vi oss för att gå ner till Sjöcaféet vid samma plats.

Kan inte riktigt förstå att min lillebror är så vuxen nu? Titta på honom liksom!

Jeppe beställde en pizza och jag och Jocke delade på en. Sedan pratade vi om allt från familj till resor till framtid och jobb. Tycker det är så himla härligt att Jocke och Jeppe gillar varandra eftersom de är mitt livs män ändå. <3

Jag hade en rabattkod på taxi så efter några timmar bokade vi en bil hem till Kungsholmen och så var det dags att säga god natt. Vilken underbar onsdag!<3

Share:

1 kommentar

  1. Pingback: Veckolista #24

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.