En tung måndag

Idag var det tufft att gå upp, trots att jag vaknade bara några sekunder innan alarmet vid 05:50. Mina tankar var någon helt annanstans.

Av förklarliga skäl var det fredagens attack som avhandlades under förmiddagens första timmar på redaktionen. Jag grät lite vid ett flertal tillfällen, det är svårt att låta bli när man pratar om barn som blir offer för en hänsynslös mördare och paniken många av oss kände timmarna efter attentatet när vi fortfarande var kvar i innerstan.

Efter jobbet åkte jag hem till Amanda där jag blev bjuden på halloumistroganoff och rödvin. Vi satt och pratade i timmar, drack vin och tog hand om varandra. Jag är så oerhört tacksam över de nära relationer jag har i mitt liv, de är mitt liv. Kände mig mycket starkare, gladare och lugnare när jag vid halv tio fick skjuts hem av Jocke. <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.