En tuff men ändå fin dag

Tja polare!

Huvudvärken sitter i, den intensifieras och klingar av, blir tyngre och sedan lättare igen. H e l a dagen har det varit så. Suttit med laptopen i soffan och jobbat på kontoret, kunde inte sitta i datorstolen. Blir GALEN! Joakim har masserat min nacke i en halvtimme och jag har tagit värktabletter men det hjälper inte. Vet att det är spänningshuvudvärk men den går inte över och jag mår bara illa av värken i nacken. 

Jaja… Gick av tunnelbanan en station tidigare för att få lite luft och gick snabbt in på Västermalmsgallerian. Slutade med att jag hade köpt leksaker (och några julgrejer, typ röda stearinljus) för över 500 kronor. Dels till mina systerbarn men också till barnen som kommer att fira jul hos Robert. Jocke och jag slog in alla paket och passade på att slå in paketen till våra föräldrar med. Känns fint i hjärtat. Om ni undrar vad vi ska göra kan ni läsa om det här.

Nu ska vi förbi lägenheten och sen SOVA… Hoppas jag mår bra i morgon. Puss!

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.