En toalett som strular och äntligen söndag

5a0e1c159af9b61a7f0cad46d7abebce

Hallå godingar!

Känns som att den här helgen har varit hektisk men vid närmare eftertanke är det nog mitt psyke som har varit fullt med tankar och “måsten” snarare än mitt schema. Nog för att en födelsedagsfest och ett bröllop är stora grejer i sig, men ni vet… :-)

I fredags började min toalett att strula, vattnet fortsatte att rinna trots att jag ordnade upp spolknappen. Lät det vara ett tag men fick panik när det inte slutade. Fick upp hemska scenarion i huvudet där toaletten svämmar över och det blir vattenskador på samtliga lägenheter i huset, jag får betala hundratusentals kronor i skadestånd och herregud vad jag katastroftänkte. Det ska tydligen inte vara möjligt, men ni vet… Man kan ju aldrig vara säker. Osv.

Imorse satt jag med ena handen i toalettryggen och försökte pilla med flottören utan framsteg. Blev så less på att ännu en sak strular, men valde att tänka att jag kommer ha så jäkla mycket erfarenhet och vara SJUKT händig om (när?) jag flyttar till hus. “Tack vare” att jag bor själv måste jag ju ta tag i alla grejer som händer, sånt jag inte har varit med om tidigare. Och det må vara lite jobbigt nu, men tänk vad jag kommer vara glad över att kunna lösa saker på egen hand i framtiden.

Hur som. Tror det mesta gick fel igår morse men så fort vi kom iväg till bröllopet blev jag på bättre humör och lyckades vända otursdagen till något bra. Det mesta sitter ju ändå bara i huvudet.

MEN!

Idag är jag på betydligt bättre humör och ska strax bege mig till gymmet. Har fått tag på en kille som ska komma förbi och kika på toaletten i eftermiddag och jag är liksom beyond words att han orkar komma hit en söndag. Tycker vatten är rätt läskigt att hålla på med så är så tacksam över att någon kommer hit och kikar<3

Senare kommer bilder från fredagen och lördagens fester, men nu: söndagsträning!

EDIT! Rörmokaren sa att det bara var flottören som strulade och det gick enkelt att fixa genom att byta ut den mot en ny. Så skönt.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.