En Tesla till jobbet, sängshopping, perspektiv & Mårthen

tesla 5Imorse blev jag upphämtad i en svart, skitsnygg Tesla och en underbar chaufför som körde mig till kontoret. Så himla härligt med tanke på att det öste ner regn också. Fick en överraskning i bilen och lite nyheter – men vad det handlar om får jag berätta först om någon vecka. :)
tesla 7
Efter jobbet åkte jag till Rusta och handlade allt från disktrasor till tvättmedel och sedan förbi IKEA för att provligga sängar. Fick VÄRLDENS bästa service/hjälp av en kille som heter Alex och som hjälpte mig i typ 30 minuter. Han var verkligen mån om att jag skulle hitta rätt, att min rygg skulle vara smärtfri och bara… Jävligt noga och lugn, inte alls säljig eller fredagsstressad. Gick därifrån med ett fett leende och en beställning som ska läggas i slutet på nästa vecka. Har bytt perspektiv från “Shit, vad mycket grejer att fixa innan flytten, hur fan ska jag hinna allt?” till “Herregud. Jag ska faktiskt flytta till min alldeles egna, underbara etta i innerstan”. Mycket roligare.

Och måste bara hylla min gamla Fotbolldirekt-kollega och numera vän Mårthen som har fullständigt lyft mig hela kvällen och fått mig att känna mig som världens bästa tjej, haha. Har både skrattat högt och kollat på flygbiljetter ner till Italien. Tack världens bästa du. <3

Share:

2 Kommentarer

 1. Erik
  05/28/2016 / 00:08

  Om du inte dejtar Mårthen vill jag dejta dig. :)

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   05/28/2016 / 17:39

   Jag dejtar inte Mårthen. Han är en kär vän och har dessutom flickvän sen flera år tillbaka :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.