En #tb till hockeyresan i New York

Hallå! Känner hur jag sakta men säkert börjar komma tillbaka till mitt vanliga jag. Tycker att det mesta är kul och gör jag inte det kan jag hitta en vinkel som gör det åtminstone tolerant, haha. Har saknat mig själv!

I natt vaknade jag vid fyra och hade så jävla ont. Tog en tablett (som jag dumt nog hade missat när jag gick och la mig i söndags) och värmedyna men det tog ändå en timme innan den började värka. Låg tillslut och grät och kände bara att nu får det vara nog. Så här ska det inte vara.

*

Just nu får jag dagligen upp minnen på Facebook från vår hockeyresa till New York för exakt ett år sedan. Fan, det var en fin resa ändå. Massor av hockey och en del shopping men mest den där jävla proseccon som vi drack överallt. Den här resan räddade mig tror jag. Här är kategorin “New York 2016” för dig som vill läsa mer om New York Rangers och vår resa :) Minns speciellt äppeldrinkarna i badrummet, att det var så jävla kallt(!), hur vi lyckades knö oss in i en taxi varje gång, väskgroggen, spöregnet sista kvällen, varje Messenger-meddelande, när Kajsa kom tillbaka efter att ha intervjuat Henrik Lundqvist… Good times.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.