En supermixer, recept på Yellow Yoga och nya ELLE

elle-septemberHej på er!

Vaknade med en förkylning i kroppen och har varit tung i kroppen hela dagen. Vid halv sex gick jag från kontoret och köpte en liten present till J innan jag gick förbi NKs saluhall och kompletterade gårdagens matshopping med några fler nyttigheter. Älskar verkligen saluhallar med alla fräscha och inspirerande råvaror, tänk om man bodde i typ Italien och hade tillgång till marknader på ett helt annat sätt… Dröm!

food-2 food-1

Jag googlade fram ingredienserna till Blueberrys Yellow Yoga (rismjölk, gurkmeja, vaniljprotein, mango, kokosfett och kokosflingor) och gjorde en egen. Invigde min nya mixer och det blev SÅ krämigt!!

bast-blender yellow-yoga-3Ser ni hur krämigt det blev? Tyckte jag lyckades riktigt bra, kanske hade jag en aning mer gurkmeja och något mindre vaniljprotein än Blueberry men i princip blev det samma smak. Nästa test: Pink Ginger!

yellow-yoga-recept yellow-yoga-2Nu blir det soffläge med nya ELLE och smoothies hela kvällen. Jag har verkligen inte tid att bli sjuk!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.