En sucker för erbjudanden och rabattcheckar som räddar plånboken

I våras slutade jag med ögonfransförlängning trots att jag trivdes så bra med det. Minns inte riktigt varför jag slutade, men förmodar att det hade med flytten att göra och att hon jag brukade gå till har sin salong en bit utanför stan… Behövde i alla fall hitta en bra mascara efter att inte ha använt en på evigheter och jag valde tillslut Lancômes klassiker Hypnose efter ett tips från Kakan Hermansson (man måste passa på att be om skönhetstips när hon är uppe på redaktionen för att spela in sin podd!).

Nu har den börjat ta slut och jag var på jakt efter en ny. Expediten på Åhléns tog fram en annan variant (jag önskade den silvriga) och sa samtidigt att om man köper två produkter från Lancôme erhöll man en gåva. Jag är ju en sucker för sånt där, går rakt “i fällan”, haha. Men så kom jag på att jag faktiskt hade en bonuscheck och 20% på en vara från skönhetsavdelningen så beslutet var lätt… Efter lite hjälp hittade jag en foundation som jag redan har (eller egentligen har jag snott den från mamma, förlåt mamma!) men den här är mer anpassad efter hy som lätt blir blank. Och den matchar min hudton perfekt!

lancome-2

Att gåvan innehöll den mascaran jag var ute efter (i full storlek dessutom) gjorde ju inte saken sämre direkt!

Efter rabatter blev det en slutsumma på cirka 570 kronor för allt detta:

lancome

Nöjd? Mycket!

Share:

2 Kommentarer

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   09/12/2016 / 21:53

   Tack!!! Will do! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.