En söndagslista.

Var lite uttråkad igår så jag satte mig och svarade på en blogglista… Ännu en! :)

 

1. Vem är din bästa vän? Jag har fyra väninnor som jag ser som mina närmaste; Amanda, Angela, Camilla & Kajsa.
2. Brukar du skratta för dig själv? Ja, ofta. Inga konstigheter!
3. Vilket är ditt favoritnummer? 21. Gillar 3 och 7 också. Samma tabell liksom, hehe.
4. Vem var den senaste personen du pratade med i telefon? Camilla.
5. Vad är det första du ser hos det motsatta könet? Det första är givetvis utstrålning och hållning. Viktigt med både och! Stå/sitt rakt, ha nyfikenhet i ögonen och ett öppet kroppsspråk.

*

6. Vad gör du innan du somnar? Jag har ingen direkt ritual men jag försöker få in en vana där jag varje kväll rabblar upp vad jag är tacksam över och vad som gör mig till en bra människa. Låter flummigt kanske men det är ett bra sätt att fortsätta se på livet med öppna, positiva ögon. Jag gillar att inte vara supertrött när jag går och lägger mig för då somnar jag direkt (haha) – jag föredrar att ligga och fantisera/skapa mitt liv genom tankar precis innan jag somnar.
7. Har du tatueringar? Nej. Jag gillar tanken på att tatuera mig men tror inte det är jag riktigt…
8. Vad lyssnar du på just nu? Färjestad-Brynäs som står på i bakgrunden.
9. Vilka maträtter/ingredienser undviker du helst? Senap, ärtor, majs, salladsvinägrett, bacon.
10. Vad gör du just nu? Lyssnar på mamma som ropar åt Färjestad på tvn, haha.

*

11. Vad finner du attraktivt rent utseendemässigt? Händer (stora händer och korta, rena naglar!), muskulösa lår, ansiktsbehåring och längd.
12. Vad för typ av bloggar läser du? Mest modebloggar och några få sportrelaterade bloggar.
13. Säg fem saker som alltid finns i din kyl. Ägg, mjölk, kvarg, lök och tomatpuré.
14. Vad ville du bli när du var liten? Jag var länge inne på att bli elitidrottare (simning) sen gick det över till att spela trummor i ett rockband eller bli åklagare…
15. Vill du ha barn? Absolut! Men om ett par år. Vill upptäcka en hel del innan dess.

*

16. Vad tycker du är vackrast på en kropp? Kvinnokroppen; bröst/nyckelben/midja. Manskroppen; ryggslut/händer/underarmar.
17. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook, Café, Elle, Elle Mat & Vin, Residence Magazine, Elle Decoration, Hockeysverige, Aftonbladet, några bloggar och Hemnet.
18. Vad beställer du på krogen? Beror absolut på vilken typ av krog det är men appletini och whiskey sour är cocktails som alltid funkar. Annars vin! Aldrig öl. :-)
19. Gillar du att flyga? Nja. Jag är inte flygrädd men är inte kolugn heller. Tycker starten är rätt obehaglig. Sitter och tittar på klockan och bältesikonen typ hela tiden. Blir lugn först när den släcks, hehe.
20. Hur ser du på “jag älskar dig”? Det är en oerhört stor sak för mig att säga. Tog tillbaka det första gången jag sa det till E för att jag inte var redo (så himla elakt, men som tur var blev det ju bra tillslut och han hatade mig inte för det, hehe). Men när jag väl har sagt det en gång säger jag det ofta, oavsett om det är till en partner eller familj eller vän. :-)

Share:

1 kommentar

  1. 03/07/2016 / 14:57

    Fina du, du anar hur glad jag är över att du är en nyckelperson i mitt liv med! Jag är avundsjuk på mig själv, och tycker dem som inte känner dig också borde vara det, haha! Du är vacker utifrån och in och har ett driv som är outstanding. Framtiden är VÅR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *