Inredning

En rund spegel i köket

Hej vänner!

För några dagar sedan blev Jocke sjuk för tredje gången under loppet av 1,5 månader. Jag är fortfarande inne på den andra förkylningen på lika lång tid men jag blir ju knappast friskare när herrn i huset hostar och snörvlar på. I natt lackade jag rejält när jag vaknade av att han hostade mig i ansiktet… Skämdes lite efteråt. Han hostar ju i sömnen och det är såklart inte hans fel att han är sjuk. Men igår kände jag mig ganska okej, tränade ju till och med, och så vaknar jag och känner mig sämre. Det är frustrerande. Kan tänka mig att det är så här småbarnsföräldrar känner sig, hehe.

Till något lite roligare! Varken Jocke eller jag har inredning som ett stort intresse. Vi vill bo fint och bryr oss om hur det ser ut hemma, men när det väl kommer till kritan lägger vi våra pengar på andra intressen. För hans del är det träning och sport, för min del är det träning och resor. Det gör att när vi vill ändra något här hemma känner vi att de tusenlappar det kostar kan vi istället lägga på ett skidlopp eller en sommarresa. Men efter ett tag har vi nu insett att vi vill ha något på den tomma väggen i köket. Den är helt kal och vi har varit inne på två riktigt stora tavlor men nu har vi istället tänkt om och börjat titta på stora, runda speglar. Kanske ha några mindre tavlor på sidan?

Bildkälla

Bilden nedan är från Joanna Fingals lägenhet och visar lite hur vi har tänkt oss. Tror det skulle bli superfint och en rund spegel kan man absolut ta med sig till nästa lägenhet med.

Bildkälla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *