En rejäl jädra powerwalk

pw djurgården

Efter jobbet idag hade jag en s k blinddate med en tjejkompis inbokad. Den var egentligen inte särskilt blinddate-aktig med tanke på att jag och Sofia har följt varandra i sociala medier ett tag, men ändå – vi har aldrig träffats.

Vi har tänkt ses ett tag men jag har ju inte orkat riktigt så vi har skjutit på det tills idag. Gick en promenad längs Djurgården och jag vet inte om vi gick lite fel men när vi kom tillbaka till Stureplan visade det sig att vi hade gått i 2 timmar och 15 minuter, haha! Vi fick båda en chock men jag antar att det blir så när man har trevligt (och snackar tokiga ex, dejter, jobbambitioner, pms och gud vet vad!).

Så himla härlig promenad och kväll.

Både i söndags och igår kväll har jag varit ute på långa promenader och jisses vad det känns i benen. Bokade därför in en benmassage via företaget om två veckor – längtar. Nu ska jag istället lägga mig och rulla låren på en foamroller, inte lika skönt…
pw djurgarden

Share:

2 Kommentarer

 1. ML
  05/03/2016 / 21:16

  Låter ju huuuur härligt som helst! Synd att man inte har den möjligheten till en blinddate med en härlig tjej som verkar vettig :)

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   05/04/2016 / 21:40

   Det var väldigt snällt skrivet, tack! Förstår dock inte hur du menar med blinddate :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.