En present till mig själv…

(… men inte förrän jag förtjänar det!) Jag sätter ofta upp nya mål för mig själv och givetvis är belöningen när jag har uppnått målen en viktig del av motivationen. Jag har länge velat ha en weekendbag från Louis Vuitton med mina initialer på. Visst, jag skulle kunna köpa den nu och njuta av den ändå men det är en helt annan sak att köpa något dyrt till sig själv för att man “förtjänar” det.

weekendbag louis vuitton

Min första tanke var att jag ska unna mig en Louis Vuitton-weekendbag när jag fyller 30 men det är på tok för lång tid kvar, haha. Så nu har jag satt upp ett ekonomiskt mål och när jag når det ska jag köpa väskan. Det här målet känns realistiskt och om jag kämpar lite hårdare kommer jag att nå det inom 1-2 år. DÅ ska jag unna mig en väska. Med initialer!

Och en resa, kanske… Jag måste ju inviga den på något sätt. : )

Share:

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *