En överraskning i Karlstad

Hej, hej, hej! Länge sedan jag satt med datorn i knät i soffan och lät orden komma lite som de vill här i bloggen. Ändå mysigt ju. I fredags var första dagen jag inte fick huvudvärk på jobbet (jag stormtrivs, men lär mig ju massor fortfarande och lär behöva fokusera 110 % i några månader till innan det sitter i ryggmärgen) och idag kände jag att jag faktiskt kan greppa min att göra-lista, den är inte överväldigande vilket jag kände tidigare. Heja, och hurra!

I helgen åkte vi ju till Karlstad en sväng. När vi kom dit träffade vi min moster och tog sällskap hem till henne och hennes man där även min kusin var. Det bjöds på bubbel, ostar och massor av lakrits och choklad. Fika precis i min smak. ;) Jag har inte träffat någon av dem på två år och just att träffa Mathilda, min kusin, var så himla kul. Hon kommer hit i mitten av december, ser mycket fram emot det!

Efter några timmar skyndade vi hem till våra olika hotell (jag valde det billigaste, mamma och Per valde kvalité, haha) och gjorde oss i ordning. Så här såg jag ut, i kjol från Zara och blus från Carin Wester för Åhléns. Bytte dock kjolen till kostymbyxor precis innan jag lämnade rummet, var visst minusgrader utomhus. Brr.

Sällskapet satt redan på restaurangen när jag kom in och kramade om mormor. Hon blev så överraskad och det var SÅ mysigt att träffa henne igen. Så glad att jag följde med.

Vår servitör hade en väldigt grov brytning och vi trodde först att han var norrman. Jag tänkte att jag skulle briljera i mina nya kunskaper inom det norska språket (sitter dagligen i möten med Norge) – men det visade sig att vi hade helt fel. Han var ju dansk! Haha, fan också. Där kan jag inte briljera tyvärr.

Efter en god middag kramades vi hej då och sa på återseende.

Jag la mig i sängen med datorn i knät, NHL-matchen från Globen i bakgrunden och en godispåse vid sidan om. Runt midnatt försökte jag sova men det dröjde ända till tre-tiden då det var ett så lyhört hotell och allt som skedde nere på gatan hördes rejält. So much för den skönhetssömnen som jag längtat efter i en vecka. Men men, en riktigt mysig helg ändå. :)

Share:

2 Kommentarer

 1. Mathilda
  11/14/2017 / 11:13

  Som vanligt är det jätte kul att läsa din blogg, ligger som nummer ett under favoriter va jättekul att träffa dig kära kusin. Ses snart igen

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   11/14/2017 / 22:01

   Kram, vi ses snart! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.