En ny tradition: bästisfrukost

Sedan ett par månader tillbaka har jag, Amanda och Therese infört en ny tradition. Att det har blivit en tradition tror jag dock ingen av oss reflekterade över förrän vi pratade om det när vi sa hej då i fredags. Så, vad är då denna tradition? Jo, att börja dagen (oftast fredagar) med en frukost för oss tre! Vi väljer ett mysigt ställe och så ses vi någon timme eller så innan vi alla behöver vara på kontoret eller skolan.

Älskar dessa tillfällen, vi pratar ikapp oss i ilfart men ändå hinner vi aldrig klart när det är dags att säga hej då. BRA grejer. Mycket bra!

I fredags åt vi frukost på Crème, samma ställe som jag tog en kaffe med Angela på dagen innan. Vi var tre sällskap på plats, mysigt.

Samtliga tog en varsin acai bowl och någon form av kaffe. Plus för gratis påtår! Vi pratade bland annat om kvällens festligheter, välja jobb vs högre utbildning, relationer och mycket mer. <3

Share:

2 Kommentarer

 1. Sara
  03/05/2017 / 00:50

  Mysigt!
  Intressant ämne det där med jobb vs högre utbildning, hur ser du på det?

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   03/05/2017 / 12:16

   Hej Sara! Det är upp till var och en. För vissa är högre utbildning (t ex en magisterexamen) viktigt att ha (av olika skäl) medan andra tänker att om man har möjlighet att få sitt drömjobb utan att plugga 1-2 år till är det värt. Man kan ju resonera kring ingångslön + löneökning för de åren VS högre studielån VS högrekompetens – osv också, men det är verkligen upp till var och en. Det finns inget rätt eller fel så länge man gör det man känner är bäst för en själv. Kram och tack för att du läser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.