En morgonhälsning från ett soligt Prag

Slänger upp två färdigredigerade outfitbilder från gårdagens magiska kväll under tiden som jag försöker få i mig lite koffein. (Alltså kvällen igår!!! Bara wow. Jag hinner inte skriva om den nu, men i eftermiddag eller ikväll kommer ni få ännu ett grymt restaurangtips om ni ska till denna vackra stad. Dit MÅSTE ni!)

Jag ska snart bege mig ut på en löprunda i ett soligt Prag men behöver först få i mig åtminstone en halv Celsius. Är inte toktaggad på att springa just nu men jag vet att när jag väl är ute och framförallt när jag kommer hem igen kommer jag att vara hög på endorfiner och känna mig riktigt stolt över mig själv. Tänk att min kropp mår bra nu, det är nog den bästa present jag kunde få i år. 

Nej, nu måste jag ge mig iväg! Om 1,5 timme ska jag möta upp Jesper och mamma för att äta brunch på ett ställe på andra sidan floden så det gäller att jag springer fort nu för att hinna duscha osv, hehe… Ha en fin lördag! <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.