En månadsbudget som tillåter shopping

♥ Örhängen – & Other Stories ↵

Igår efter jobbet var jag förbi bl a Zara och hittade en handfull fina vårplagg. Jag har lagt in en lite högre summa i klädposten i min månadsbudget och “tillåter” mig att unna mig lite shopping nu. :) Försöker dock göra det smart och inte shoppa på impuls utan redan innan ha funderat över vad för typ av plagg jag behöver och saknar. Jag är väldigt säker på vad jag gillar och kan min “bas-stil” väldigt väl, nackdelen är att jag ofta säkrar upp och köper plagg som liknar varandra. Jag skulle vilja våga lite mer! Men då kommer ekonomen i mig fram och säger “Trendiga plagg har du bara några få gånger, sedan tröttnar du”. Måste hitta någon balans där.

Om några veckor är det dags att rensa förrådet där mina flyttkartonger står samlade med allt från vårkläder till doftljus och glas. Vi får ta en halv helg och bara gå igenom allt, vet att killen har en hel del som bara ligger och tar plats med. Älskar att slänga och skänka bort kläder och prylar, jag känner mig typ renad efteråt, haha!

Innan shoppingturen gick jag ner till Squeezed Up och köpte en Power Protein-smoothie, samma smak som i fredags. I fredags fick jag ballongmage – alltså en riktig gravidform – men inte så pass ont att jag inte kunde tolerera det. Chansade därför idag med. Den innehåller ju bl a Skyr, alltså proteinyoghurt, och jag hade inte med mig laktostabletter. Alltså låt mig säga så här, det var det värsta jag kunde ha gjort. Tur att vi bor nära tunnelbanan, hahaha! Blev HELT slut i kroppen, ansiktet var varmt och jag kände mig nästan sjuk – men jag vet ju att det bara är min kropp som säger åt mig att jag inte ska äta laktos. Jaja, laktostabletter i väskan nästa gång.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.