En lugn start på dagen – yoga wheel med Casall & Polhem PR

Igår morse var jag och min kollega Mikis ihop med ett gäng sköna tjejer på Casalls yogamorgon. Vi yogade och testade deras nya yoga wheel – ett hjul som påminner om en foamroller. Jag älskade den!

Jag yogade med Mikis i förrgår efter jobbet. Vi testade då Anti Gravity Yoga och jag var så himla stolt när jag lyckades – och vågade – hänga upp och ner i ett skynke. Jag har så länge velat vara upp och ner, typ stå på händerna, men varit alldeles för rädd för att skada mig att jag inte ens velat försöka. Inte ens när någon håller i mina fötter och jag står mot en vägg.

Så igår morse när vi yogade var min kropp redan ganska mjuk efter kvällen innan. Och ju längre vi höll på desto mer… ja, lugn, kändes den. Jag tycker inte att yoga är kul men det är bra för mig. Jag märker ju det.

Jag och Mikis

Yogahjulet hjälper till att öka rörligheten i kroppen och man kan även använda den för olika styrkeövningar. Vi testade också att stå med båda fötterna på den, snacka om bra balansövning.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.