En lugn söndag i Rom: Spanska trappan, himmelsk pizza och en jäkla snygg pojkvän

Så här brukar det se ut i min kamerarulle numera, haha! Jag ber Jocke ställa sig en bit bort så jag kan ställa in kamerans inställning. Sen ska jag inte ljuga om att jag tycker det är rätt nice att fota honom heller, han är ju inte trist att titta på direkt…  Sen står jag och tittar ner, höger, vänster, fifflar med håret… Ja, ni vet. ;) Förstår att det inte är det roligaste att göra men han klagar aldrig och han låter mig göra det jag vill för att han vet att det är viktigt för mig.

Packade med mig Burberrytrenchen till Italien och tog bort innerfodret. Fortfarande lite osäker, men det lutar åt att jag behåller den. Åtminstone den här säsongen!

*

Idag var vi förbi Spanska trappan där det var SÅ mycket folk. Jag vill ju gärna se historiska monument men blir helt matt av så mycket folk. Tycker det är obehagligt helt enkelt. Nästa gång det är dags att se något liknande ska jag gå upp tidigt på morgonen och försöka vara där före den stora massan. (Shoppade en fransböjare och en sminkborste på H&M, för den som är nyfiken på påsens innehåll.)

Drack kaffe italian style med. Jag har gått runt med ett paket laktostabletter i väskan här nere men på det här stället kunde jag få en cappuccino med sojamjölk. Inte lika gott men eftersom mina tabletter inte har varit särskilt tillförlitliga tar jag sojamjölk varje dag i veckan, hehe.

Vi var också förbi fontänen igen, men bara en liten snabbis eftersom det var på vägen hem. Älskar verkligen mitt nya objektiv, tycker bilderna blir så fina och det är kul att fånga ögonblick på ett vackert (vackrare) sätt. Bilden nedan på Joakim är magisk.

Vi åt lunch på ett ställe vi fastnade för när vi gick förbi. Jag var lite irriterad, de hade nämligen inget jag ville ha, kyparen var dryg och det var ganska dyrt. Tillslut bestämde jag mig för en pizza med extra buffalomozzarella och den var en succé! Då blev jag glad igen, haha.

Sedan gick vi hemåt, vilade ett tag och började göra oss i ordning för matchen – den har jag skrivit om här :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.