En lugn lördag med tennis, solsken & hemmagjord pizza

tennis2I lördags åkte Cissi och jag till Kungsängen för att spela tennis som vi gör varje lördag. Det är verkligen helgens höjdpunkt (förutom resvägen, då) – så sjukt kul! Vi är fortfarande rejäla nybörjare men det tar sig för vecka för vecka. Vi tar privatlektioner och båda är riktigt nöjda med vår tränare Sara, är ni sugna på att börja spela kan jag VARMT rekommendera henne!
kungsangenSå här vackert var det när vi gick till pendeltåget. <3 När vi kom in till stan igen sa vi hej då och jag gick till gymmet. Tennis är skitkul, men jag ville ha dagens styrkepass med.
gymJag hade en skön stund på gymmet. Fattar att det låter konstigt men så var det verkligen. Älskar när jag har massor av tid, gymmet är i princip tomt, kroppen känns stark och jag behöver inte stressa… Körde några set marklyft och fortsatte på samma spår, alltså rygg, resten av passet.
pizza-1Efter gymmet gick jag och handlade ingredienser till kvällens middag; hemmagjord pizza! Väl hemma hos J städade jag undan lite, tände ett halvt dussin levande ljus, satte på myslistan på Spotify och bara njöt av lugnet innan J kom hem. 
pizza-2Träning, lite egentid, god middag och en helkväll med mannen jag är tokkär i. Underbar lördag.

Share:

1 kommentar

  1. Sara
    11/16/2016 / 14:59

    Tack för fina ord! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.